olivia Hagéus

  • Olivia Hagéus

We're officially dying

Stålande sol och närmare 20 grader i London. I februari. The telegraph förkunnade precis att liknande temperaturer har aldrig förr skådats i UK, så jag antar att vi börjar närma oss slutet. Enjoy it while it lasts, som man säger.Jag skickade in en inlämning igår och har avsatt dagen för hemmasysslor. Tvätt. Städning. Betala räkningar? Så jävla tråkigt men vad gör man. Överväger att skippa tvätten och ta mig ut i solen, sätta mig och läsa i en park. Försökte övertala Frida att säga upp sig från jobbet men hon tyckte det verkade lite väl drastiskt. Hur som – jag mår bra, väldigt bra, London är plötsligt en helt ny stad i värmen. Ser fram emot våren här.


Mitt huvud är tomt på blogg-idéer. Tänkte att jag kunde lämna över ansvaret till er. Nu när jag (mer eller mindre) är tillbaka, har ni något ni undrar över eller vill att jag ska skriva om? Något särskilt ämne? En fundering som får er att ligga sömnlösa på nätterna? Tell me. Och! Sorry för det här med kommentarerna, verkar som att man måste signa up för att kunna skriva, men ni kan alltid ge en falsk mailadress om ni vill vara anonyma. Ok? Ok. Puss gänget

2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

For now

Gått nytt år på er, mina fina. När jag skrev det senaste inlägget trodde jag verkligen inte att det kunde bli värre, men det blev det, såklart, med ett dödsfall inom den nära kretsen. Skall inte gå in