top of page

Om mig 

Jag heter Olivia Hagéus Danielewicz och är en 20-någonting bloggare, skribent och författare från Stockholm. För tillfället bor jag i London och studerar litteratur och engelska. Många av er har följt med från VeckoRevyn, där jag tidigare bloggade, men om du är ny här vill jag önska dig extra varmt välkommen. Hoppas du kommer trivas. 

Den här bloggen är textbaserad och vissa delar av innehållet är autofiktivt, det vill säga en blandning mellan fiktion och verklighet. Jag hoppas kunna skriva så fritt som möjligt genom att skapa berättelser som inte nödvändigtvis har något med mitt eget liv att göra. Du får själv avgöra vad du tror är verkligt och vad som är påhittat. Med det sagt hoppas jag kunna bjuda på en blandning av krönikor, tankar, berättelser och uppdateringar om min vardag i London. 

thumbnail_DSCF7776 (kopia).jpg

Slutligen: jag hoppas du stannar och trivs här på min digitala lekplats. Om du har några frågor får du gärna kommentera eller skicka ett mail till oliviahageus@gmail.com 

Den här bloggen är textbaserad och innehåller kommer pendla mellan uppdateringar från vardagen i London och autofiktiva texter. Det som skrivs behöver alltså nödvändigtvis inte vara sant. Du får själv avgöra vilka detaljer du tror är verkliga och vilka som är påhittade. 

_MG_1333.jpg
bottom of page