olivia Hagéus

  • Olivia Hagéus

Day to day

Axel är på väg till Stockholm. Han stod inte ut med lockdown i London och jag förstår honom: vad som helst är bättre än att sitta hemma, dag efter dag, medan mörkret faller allt tidigare och allt tätare.

"At least we can go out and have a drink" sa han.

Några timmar innan han boardade kom nyheten om att barerna stänger vid 22. Oh well.


Jag mår bättre än förra veckan, förmodligen för att jag har börjat läsa igen. Läste We were liars som jag sett från TikTok, rekommenderar den starkkkttt om man vill läsa något spännande. Otrolig plot-twist. Samt: har listat ut att jag borde läsa lite mer enklare böcker, typ böcker för unga vuxna, istället för att läsa klassiker eller liksom komplexa böcker som fått 10/10 av SvD. Jag läser ju så mycket i min kurs, så det tar ifrån mig glädjen lite. Vill dumma ner mig om kvällarna, inte läsa kreddiga böcker.


Hur som helst. Axel kommer hit, ska bli så nice <3 Det är så mycket roligare att göra saker när man är två. Laga mat, äta frukost. Gå omkring i Stockholm. Plugga och jobba. Sova. Mmm. Jag har verkligen tappat motivationen för att plugga atm, jag vet inte hur det är med er? Förr brukade jag få en kick av det: att läsa en text om och om igen och sedan plötsligt fatta; att kämpa med en uppsats i dagar och så faller allt bara på plats; att få tillbaka bra resultat. Men nu. Av någon anledning. Bryr jag mig liksom inte? Fick A på min senaste upsats och ba: jaha. Ja. Vad bra.


Tråkigt är det. Men det kanske är det allmänna jävla tillståndet i världen just nu, fan så deppigt det är. Håller tummarna för vaccinet. Och ett någotlunda normalt 2021.


Jag vill så gärna berätta om min födelsedag MEN ska vänta tills jag har alla bilderna!! Det var en otrolig fest. Otrolig. Alla var så glada över att äntligen få dansa tror jag, folk kom liksom vibrerandes av iver och glädje. Jag insåg att jag verkligen behövde det, att träffa alla mina vänner, efter att ha varit borta från Stockholm så länge. Att känna hur glada alla var för att träffa mig, att känna hur glada alla var att träffa varandra.


Såhär såg det ut hos mig när Biden vann. Otroligt <3


On another note. Jag har insett att jag inte har några kläder eller något smink kvar efter alla flyttar. Det är faktiskt ganska sjukt: jag har TRE par strumpor och ingen aning om var min garderob tagit vägen. Ligger väl någonstans i kartongerna vi packade i Cannes. Eller i någon bortglömd resväska. Men jag tänkte i alla fall fråga er om tips på smink, känns som att ni har koll. Vad använder ni? Vilken produkt kan ni inte klara er utan? Jag är så lost :) Håret har jag lite mer koll på, jag fick hem Living Proof-produkter och de funkar UTMÄRKT må jag säga. Särskilt denna (adlink), som jag har ersatt med mina <3 älskade <3 Baptiste. Trodde jag aldrig. Sedan tänkte jag också fråga om ni har produkter att rekommendera till huden då min akne är tillbaka STRONGER THAN EVER. Suger verkligen. Tänkte liksom att jag kunde ha hoppat det där i och med att jag är tjugotre men icke. Vad använder ni som funkar?

Jag har hört mycket om den här från Ole Henriksen men vågar inte köpa något innan jag vet att den funkar så om någon använder den kan ni väl berätta vad ni tycker.


Det var allt för mig. Puss på er <3

1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

For now

Gått nytt år på er, mina fina. När jag skrev det senaste inlägget trodde jag verkligen inte att det kunde bli värre, men det blev det, såklart, med ett dödsfall inom den nära kretsen. Skall inte gå in

Om bara gräset var grönare

Det blir väl alltid såhär när mörkret sänker sig och dagarna blir kortare, men jag kan inte minnas senaste gången det var så svårt som det har varit denna vinter. Och vi är inte ens halvvägs genom dec