olivia Hagéus

  • Olivia Hagéus

Straight A's

Det är fredag i London. Molnigt, tyvärr, men det har i alla fall slutat blåsa sådär hysteriskt som det gjorde imorse. Höll fan på att ramla omkull påväg till biblioteket.


Har suttit och pluggat – skriver diskussionsinlägg och försöker att inte grubbla alltför mycket över min första hemtentamen som jag ska börja arbeta med nästa vecka. Läskigt.

Men rätt som jag satt där plingade det till i inkorgen: min engelskuppsats hade betygsatts. Läste igenom kommentarerna. Översvallande positivt. Bara beröm. Men betyget var satt på VG. Jag lutade mig tillbaka och stirrade på bokstäverna. Jag har fått VG på alla mina inlämningar nu, liksom vad fan gör jag för fel? Jag scrollade igenom feedbacken från de andra kurserna jag läser och så med ens klickade det till. Betygsskalan är uppdelad i tre – Underkänt, Godkänt och Väl Godkänt – alltså inte i U, G, VG och MVG som jag trodde från början. Vilket betyder...... Att jag fått högsta betyg i allt jag lämnat in. Allt. HörNI?? Straight fkn A's. Höll på att börja gråta.


Dagen blev alltså bättre än förväntat. Fredag och jag kan numera titulera mig själv som högpresterande student. Ska träffa Linn ikväll, dricka drinkar, fira sönder mitt betyg samt försöka att inte få alltför mycket hybris av denna o t r o l i g a nyhet. Happy friday gänget. <3 <3


1 kommentar