olivia Hagéus

  • Olivia Hagéus

Jag är fortfarande kvar

Jag är tillbaka i London. Gud, det trodde jag aldrig, att jag skulle stiga av vid Shepherds Bush station igen med resväskor och packning, rulla nerför the main road och låsa upp min gamla ytterdörr (med våld, låset är hundrafemtio år gammalt). I skrivande stund är jag hemma hos Axel, sitter i hans säng i hans nya lägenhet vid Tottenham Court Road (!). Enda positiva med pandemin - hyran har gått ner rejält.


Anyways, jag ville bara uppdatera er, och säga att jag har svinmycket plugg men! Att jag ska skriva ett ordentligt inlägg i veckan. Lovar. Måste bara släcka några bränder. Vi hörs snart, puss <3


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

For now

Gått nytt år på er, mina fina. När jag skrev det senaste inlägget trodde jag verkligen inte att det kunde bli värre, men det blev det, såklart, med ett dödsfall inom den nära kretsen. Skall inte gå in

Om bara gräset var grönare

Det blir väl alltid såhär när mörkret sänker sig och dagarna blir kortare, men jag kan inte minnas senaste gången det var så svårt som det har varit denna vinter. Och vi är inte ens halvvägs genom dec