olivia Hagéus

  • Olivia Hagéus

I'm still here!

Hallå jag har fortfarande inte glömt er jag lovar!!

Jag har bara haft en helt hysterisk vecka, med födelsedag och Axel på besök och hundra uppgifter som jag försökt och misslyckats med att lämna in i tid plus ett jobb jag tydligen måste sköta. Men jag skall återkomma snart med bilder från min lilla fest förra fredagen – hade nämligen köpt engångskameror som jag lade ut i lägenheten och är väldigt spänd på att se vad folk tog för bilder. Lägger en hundring på att jag kommer få ut 48 selfies på Megan och folk som sitter och röker på balkongen.


Jag mår bra annars, är stressad och har haft ganska mycket på senaste men nu känner jag att det börjar lugna ner sig.


Vi hörs snart <3 Puss

Senaste inlägg

Visa alla

23

Hej på er, Jag fyllde 23. Jag minns när mina vänner fyllde 23, de som är äldre än jag, och hur jag förvånat betraktade dem när de rasade samman i en slags mental härva av ungdoms- och vuxenkris. För g